Ben van Veen beste Raadslid van Hengelo

Gisterenavond eindigde de op initiatief van campagnebureau BKB, de Volkskrant en omroep WNL gestarte verkiezing voor het beste raadslid van Nederland. We waren wat laat geattendeerd op het initiatief maar het is toch gelukt om Ben van Veen in te schrijven op de website https://besteraadslid.nl.

Ben van Veen beste raadslid

Inmiddels is de inschrijving gesloten en is bekend wie er door gaan naar de tweede ronde. Daar zitten helaas geen kandidaten uit Hengelo bij. Maar wel hebben we een top 5 van gemeenteraadsleden uit Hengelo. De winnaar van deze vijf deelnemers is met een ruime voorsprong en 115 stemmen ons Raadslid Ben van Veen. We zijn trots op Ben. In de tekst omschrijven we Ben als volgt: “Ben pakt dossiers op die andere raadsleden niet aandurven. Visionair denker en verbinder. Daarom het verkiezingsprogramma van Lokaal Hengelo ook in braille. Een respectvol en gepassioneerd raadslid.

Respect voor alle raadsleden in Hengelo en daarbuiten

Naar onze mening meer dan verdiend voor ben van Veen, hoewel we de andere raadsleden zeker niet te kort willen doen. Je bent als raadslid namelijk vaak een kop van jut en het raadswerk kost veel tijd en energie. het vinden van goede en betrouwbare raadsleden is niet eenvoudig. Daarom graag respectvol omgaan met alle  raadsleden in Hengelo en daarbuiten, nu en in de toekomst. Laat de verkiezingen maar snel komen en stem op 21 maart op LokaalHengelo Lijst 11.

Namens de redactie van LokaalHengelo.nl

Written By
More from Redactie

Antwoorden op onze vragen aangaande de inname van de grijze Otto

Naar aanleiding van de onrust over de inname van de Grijze afvalcontainer...
Read More