Bestuur

Het bestuur van LokaalHengelo heeft als belangrijkste taken het vertegenwoordigen van de leden van de vereniging LokaalHengelo, het bewaken van de politieke koers van LokaalHengelo en het vertegenwoordigen van uw meningen en belangen in de gemeente Hengelo. LokaalHengelo is de lokale partij voor Hengelo welke geen enkele binding heeft met landelijke partijen. LokaalHengelo is de partij van recht door zee en kritisch, staat politiek rechts van het midden en is de énige partij die burgers vertegenwoordigt die uiterst teleurgesteld zijn in de huidige lokale politiek. LokaalHengelo is in augustus 2015  opgericht en behartigt de belangen van alle inwoners  van Hengelo. Nog dagelijks gaan er zaken mis op het gemeentehuis en maakt geen enkele andere politiek partij in Hengelo zich zorgen over de gevolgen en/of hoeveel geld het kost. Men verhoogt gewoon de belastingen en de begroting klopt weer of ze bezuinigen op verkeerde zaken.

Het bestuur van Lokaal Hengelo zet zich dagelijks (ook via de digitale media) in om sturing te geven aan het verbeteren van uw Hengelo op het niveau van inwoner(s), wijk(en) en stad.  Hieronder stelt het bestuur zich voor:

Voorzitter

William ter Beek

William ter Beek is tijdens de Algemene ledenvergadering van 16 mei 2019 unaniem gekozen als nieuwe voorzitter van LokaalHengelo. William zal het vierkoppig partijbestuur leiden en van nieuwe impulsen voorzien. Hij heeft veel ervaring in het politieke speelveld en werkt vanuit vertrouwen.

Penningmeester

Mijn naam is Fred de Jong. Ik ben 7 jaar geleden gestopt met werken. Daarvoor heb ik 35 jaar in het voortgezet onderwijs les gegeven in economische vakken en informatica. Ik woon sinds mijn 10e in Hengelo en voel mij een echte Hengeloer. 12 Jaar geleden ben ik in de politiek terecht gekomen omdat mijn zoon in de gemeenteraad zat.

Leden

Hieronder zijn staan de leden van het bestuur:

  • Arnold Brouwers
  • Ruud van der Keur