Bestuur

Het bestuur van LokaalHengelo heeft als belangrijkste taken het vertegenwoordigen van de leden van de vereniging LokaalHengelo, het bewaken van de politieke koers van LokaalHengelo en het vertegenwoordigen van uw meningen en belangen in de gemeente Hengelo. LokaalHengelo is de lokale partij voor Hengelo welke geen enkele binding heeft met landelijke partijen. LokaalHengelo is de partij van recht door zee en kritisch, staat politiek rechts van het midden en is de énige partij die burgers vertegenwoordigt die uiterst teleurgesteld zijn in de huidige lokale politiek. LokaalHengelo is in augustus 2015  opgericht en behartigt de belangen van alle inwoners  van Hengelo. Nog dagelijks gaan er zaken mis op het gemeentehuis en maakt geen enkele andere politiek partij in Hengelo zich zorgen over de gevolgen en/of hoeveel geld het kost. Men verhoogt gewoon de belastingen en de begroting klopt weer of ze bezuinigen op verkeerde zaken.

Het bestuur van Lokaal Hengelo zet zich dagelijks (ook via de digitale media) in om sturing te geven aan het verbeteren van uw Hengelo op het niveau van inwoner(s), wijk(en) en stad.  Hieronder stelt het bestuur zich voor:

Waarnemend Voorzitter

Edwin Oude Middendorp is al enkele jaren voorzitter van LokaalHengelo. In verband met zijn drukke werkzaamheden zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter. Tot die tijd neemt hij samen met de andere bestuursleden het voorzitterschap nog waar.

Penningmeester

Mijn naam is Fred de Jong. Ik ben 7 jaar geleden gestopt met werken. Daarvoor heb ik 35 jaar in het voortgezet onderwijs les gegeven in economische vakken en informatica. Ik woon sinds mijn 10e in Hengelo en voel mij een echte Hengeloer. 12 Jaar geleden ben ik in de politiek terecht gekomen omdat mijn zoon in de gemeenteraad zat.

Leden

Hieronder zijn staan de leden van het bestuur:

  • Arnold Brouwers
  • Serkan Tamer
  • Leo Janssen
  • Ruud van der Keur