De Hengelose Beren op “van onze Centen” bij SBS6

Kijk op woensdag 17 mei om 20:30 uur op SBS6 naar de tweede aflevering van: “van onze Centen” .                    Presentator André van der Toorn komt in actie tegen de verspilling van onze belastingcenten. Dit keer is er ook aandacht voor de “Beren” op het marktplein in Hengelo. Twee leden van Lokaal-Hengelo zullen in het programma worden geïnterviewd door André. Kan mij nog goed herinneren dat de toenmalige wethouder verwachtte dat de Beren een “trekker” voor de binnenstad zou worden. Daar wachten we nog steeds op.

Wanneer op TV?

Dus de kijktip voor woensdag 17 mei is om 20:30 uur naar SBS6  kijken. zodat dit nooit weer gebeurt en er echt maatregelen genomen worden om het marktplein en de Hengelose binnenstad weer levendig te maken. Ze hebben nu € 450.000,- gemeenschapsgeld weggegooid.

Video uitzending

kijk hier de uitzending terug: Video van SBS6 uitzending

In de media

http://www.dorsoduro.nl/beren-los/

http://www.tubantia.nl/hengelo/hengelose-marktberen-op-tv-waarom-is-er-voor-beren-gekozen~a23f6bbd/

http://www.hartvannederland.nl/video/clips/2012/onrust-in-hengelo-door-omstreden-beren/

Written By
More from Redactie

Rabotheater in Hengelo moet zelfstandig blijven

Er zijn veel meningen over het Rabotheater, regelmatig positief en soms ook...
Read More

1 Comment

  • Leo Jansen heeft wel de moeite genomen om naar de opnames te komen voor de uitzending van SBS. Waar waren de cultureel marxisten van de SP, de verschrikkelijke PVDA en die afschuwelijke corrupte farizeeërs van het CDA? Nergens, omdat ze zaken proberen te verzwijgen die het daglicht niet kunnen verdragen.

Comments are closed.