LokaalHengelo de grootste op social media

Het is zover, we zijn de grootste politieke partij op social media. Vandaag zijn we de duizend likes voorbijgegaan op onze Facebookpagina en het aantal volgers van onze Facebookpagina zit al ver boven dat aantal.

Facebook

We zijn ook het meest actief op social media mede dankzij het uitgebreide communicatie/campagne team van LokaalHengelo. Samen met de redactie en andere actieve leden kunnen we snel inspelen op actualiteiten en zullen we de komende maanden  over actuele onderwerpen via social media berichten. Ook vlogs van kandidaten die hoog op de kandidatenlijst staan komen aan bod.

Verkiezingsprogramma

Binnenkort zal onze website aangepast worden en voor een aantal maanden in het teken van de verkiezingen en ons verkiezingsprogramma staan. Zo kunnen de kiezers snel en eenvoudig het verkiezingsprogramma lezen. Daar waar andere partijen het verkiezingsprogramma via een pdf beschikbaar stellen doen wij het anders en veel gebruikersvriendelijker. Het campagneteam is volop bezig met de voorbereidingen. We zullen jullie op de hoogte houden via de social media.

Meer dan 1000 likes

Inmiddels hebben we meer dan 1000 likes op onze Facebook pagina. Dit komt mede omdat we een actief team hebben die informeert en weet wat de inwoners beweegt. In vergelijking met andere partijen zijn we minstens twee maal zo groot en als we  het afgelopen jaar vergelijken zijn we 1000 x zo actief als alle partijen bij elkaar. In de aanloop naar de verkiezingen hopen we natuurlijk nog meer inwoners aan ons te binden. LokaalHengelo vindt dat de inwoners meer invloed zouden moeten hebben op de locale politiek en dat de locale politiek meer naar de inwoners moet luisteren. Daar gaan we ons als LokaalHengelo hard voor maken.

Written By
More from Redactie

Uitnodiging algemene ledenvergadering Lokaal-Hengelo

Donderdag 24 november om 19:30 uur is er weer een algemene ledenvergadering...
Read More

1 Comment

Comments are closed.