Over Lokaal-Hengelo

LokaalHengelo is op 4 augustus 2015 opgericht en een vereniging met als doel het vertegenwoordigen van de belangen van inwoners van Hengelo. LokaalHengelo doet dat op een open, soms confronterende, daadkrachtige, democratische en heldere manier.

Hengelo verdient beter

Het gaat niet écht goed met Hengelo. De leegstand in de binnenstad wordt steeds groter en de verpaupering van de openbare ruimte is duidelijk zichtbaar. Ook worden steeds meer burgers afhankelijk van de bijstand of instanties zoals de voedselbank of opgerichte stichtingen. Blijkbaar  is er wel geld voor een peperduur Stadskantoor of een geldverslindend Warmtenet of WTC, maar worden burgers in de financiële kou gezet. Voor Lokaal-Hengelo onaanvaardbaar. Wij zijn een lokale partij die er voor de burgers van Hengelo is en die geen landelijke partijpolitiek propageert,  maar luistert naar wat de Hengelose burger belangrijk vindt en met oplossingen komt. Wij vinden het belang van de inwoners belangrijker dan partijpolitiek, kortom, wij komen in actie als de inwoners onrecht wordt aangedaan.

Lokale stem

Daarom is het van groot belang dat de “lokale stem” vier jaar lang wordt gehoord en niet alleen voor de verkiezingen zoals bij andere partijen vaak het geval is. We hebben een duidelijk onderscheidende stijl.

Daarom is uw stad ook alleen onze zorg. Daar kunt u op rekenen!

Website

Op deze website maken we onze standpunten, het partijprogramma en vooral veel opinies bekend. We zijn het hele jaar actief, dus niet zoals vele politieke partijen alleen rond de verkiezingen. We proberen zoveel mogelijk achtergrondinformatie te geven in onze artikelen, zodat de standpunten onderbouwd zijn.

Veel leesplezier op onze website!

 

Namens Lokaal-Hengelo vormde Leo Janssen de toenmalige eenmansfractie. Inmiddels, met 3 zetels na de verkiezingen in 2018, vormen Gerrit Megelink, Seviye van Wier-Koca en Patrick Rillmann de fractie in de gemeenteraad van Hengelo. Zij worden ondersteund door de fractievertegenwoordigers Roel Jaarsma en Jeffrey Scholten.

Lokaal-Hengelo is heeft een officiële status als “Kiesvereniging Lokaal-Hengelo” met RSIN nummer 8554.32.317

websiteWebsite: www.lokaal-hengelo.nl

Mail: info@lokaal-hengelo.nl of fractie@lokaal-hengelo.nl

Facebook: https://www.facebook.com/LokaalHengelo

Twitter: https://twitter.com/LokaalHgl