Ben van Veen verder als raadslid van LokaalHengelo – persbericht

Hengelo – Gemeenteraadslid Ben van Veen heeft zich per 1 januari 2018 aangesloten bij de fractie LokaalHengelo. Dat heeft Van Veen laten weten aan de burgemeester en de griffie. In de eerstvolgende gemeenteraadsvergadering zal hij op zijn besluit een korte toelichting geven.

Geen verrassing

Helemaal als een verrassing komt de overgang van Ben van Veen niet. In de afgelopen maanden trok hij veelvuldig samen op met LokaalHengelo voorman Leo Janssen. Zo voerden ze gezamenlijk strijd tegen het afvalbeleid van het college en probeerden ze de hondenbelasting afgeschaft te krijgen. Janssen is blij dat Van Veen verder gaat als zijn directe collega: ‘Ben is voor ons een waardevolle aanwinst en een visionair denker. Zijn ideeën voor Hengelo passen goed bij LokaalHengelo en zijn van grote toegevoegde waarde voor de toekomst van de partij’ . 

Lijstduwer

Janssen heeft Van Veen ook weten over te halen om als lijstduwer op de lijst van LokaalHengelo te gaan staan. Hij krijgt een plaats (bijna) onderaan de omvangrijke lijst die LokaalHengelo deze maand  bekend zal maken. ‘De lage notering past bij de dienende rol die Ben in de afgelopen periode heeft ingevuld’ aldus Janssen. ‘Hij heeft meegeholpen met het schrijven van het verkiezingsprogramma en denkt mee over de campagne-activiteiten van LokaalHengelo en hoe we verder gaan met de beweging LokaalHengelo. Voor de campagne hebben we nog een paar mooie verrassingen in petto’. LokaalHengelo gaat uit van een goede uitslag bij de komende raadsverkiezingen in maart. De verwachting is dat 5 zetels mogelijk is.

– Einde persbericht –

Redactie: Hiermee komt de wens van CvK meteen tot uitvoering omdat er twee eenmansfracties minders zijn in Hengelo. De redactie van LokaalHengelo is enorm blij met de bovenstaande mededeling. Ook met de inspanningen die Ben van Veen de afgelopen maanden heeft gedaan en de positieve energie die hij met zich meebrengt. 

 

 

Written By
More from Redactie

Vragen naar aanleiding van: Uitvoering afvalbeleid na uitspraak Raad van State

Zoals u wellicht heeft gelezen is er een tweede zitting van de...
Read More

2 Comments

  • Uitstekend nieuws. De eerst versterkingen zijn gearriveerd voor de campagne . Leo Jansen staat er in de raad niet meer alleen voor en er gloort eindelijk een beetje licht aan het einde van de donkere tunnel. Forza Ben van Veen,Forza Leo Jansen en Forza Lokaal Hengelo.

Comments are closed.