Verkiezingen 2018

Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeenteraad plaats. De laatste gemeenteraadsverkiezingen waren op 19 maart 2014. De volgende gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 21 maart 2018 en LokaalHengelo zal in de gemeente Hengelo meedoen met de gemeenteraadsverkiezingen. Op deze pagina zullen we u informeren over onze speerpunten tijdens de verkiezingen.

LokaalHengelo heeft, in tegenstelling tot de meeste andere partijen, uitsluitend lokale thema’s. Wij zijn er voor de inwoners en durven het voor de inwoners op te nemen. We hebben nooit meegedaan aan besloten overleggen en transparantie staat bij ons voorop.

Verkiezingsprogramma LokaalHengelo

Alle standpunten die terugkomen in ons verkiezingsprogramma kunt u in een duidelijk overzicht terug vinden op onze pagina ‘Standpunten’.

Daarnaast hebben wij twee versies van ons verkiezingsprogramma beschikbaar gesteld. Wij hebben een verkort verkiezingsprogramma en een uitgebreid verkiezingsprogramma die u kunt bekijken op onze website.

Verkiezingsprogramma in braille en gesproken versie

Het verkiezingsprogramma van LokaalHengelo is ook in braille beschikbaar. Deze is op te vragen bij de gehandicaptenraad Hengelo, de Bibliotheek of door een mail te sturen naar secretaris@lokaal-hengelo.nl

De gesproken versie van het verkiezingsprogramma is hier te beluisteren.

Kieslijst LokaalHengelo

LokaalHengelo heeft een kieslijst met in totaal 39 kandidaten die een goede afspiegeling vormen van de Hengelose samenleving. Van ondernemers, kunstenaars tot vrijwilligers. Een overzicht met de kandidaten van op onze kieslijst pagina.